Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Pasfoto's

Gespecialiseerd in officiële pasfoto’s met garantie (alleen op afspraak)

De Nederlandse staat stelt steeds hogere eisen aan pasfoto's voor officiële documenten zoals paspoort en rijbewijs. Dus doe ik dat ook!

De pasfoto's die ik maak voldoen aan alle wettelijke eisen, want ik volg alle officiële instructies van de overheid (bekijk hier de pasfotomatrix 2007). Het komt voor dat pasfoto's afgekeurd worden door instanties. In het zeldzame geval dat de foto’s worden afgekeurd, maak ik natuurlijk gratis nieuwe.

Ook pasfoto's voor buitenlandse documenten

Ook kan ik pasfoto's verzorgen voor buitenlandse documenten. Elk land stelt namelijk specifieke eisen aan paspoortfoto's. Ik ben hier volledig van op de hoogte en verzorg graag pasfoto's voor bijvoorbeeld Amerikaanse, Indiase en Turkse paspoorten.

Pasfoto's maken op locatie

Bent u fysiek niet in staat om langs te komen? Dan kom ik graag bij u aan huis. Ook kan ik natuurlijk ziekenhuizen of verzorgingstehuizen bezoeken. Ik neem dan mijn apparatuur mee, zodat ik op elke locatie een mooie pasfoto kan maken die aan de officiële richtlijnen voldoet.

Pasfoto's voor een grote groep mensen (bv personeel)

Bent u op zoek naar een fotograaf om van een grote groep mensen individuele pasfoto's te maken? Mooie, grappige, originele of officiële. Ook dat is geen probleem. Ik kom graag langs bij bedrijven, scholen, sportscholen etc.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.